Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

1.ΕΠΙΘΥΜΙΑ Το σημαντικότερο όλων των μαγικών συστατικών είναι η επιθυμία. Επιθυμία δυνατή και ξεκάθαρη. Γι ΄αυτό το πρώτο βήμα είναι να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να συμβεί. Επικεντρωθείτε σ΄ αυτό. Ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας και κάντε το όσο πιο απλό γίνεται. Αν «παίζετε» απλώς με ξόρκια για να δείτε αν λειτουργούν, απλώς χάνετε το χρόνο σας. Είτε δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, είτε πάλι μπορεί να βρεθείτε πολύ πιο μπλεγμένοι απ΄ όσο φαντάζεστε, παίζοντας με δυνάμεις που δεν καταλαβαίνετε. Συγκεντρωθείτε σ΄ αυτό που επιθυμείτε με όλο σας το είναι. Η επιθυμία είναι η κινητήριος δύναμη της μαγείας. Χωρίς αυτή δεν θα υπήρχαν η μαγεία και τα ξόρκια. Όσο πιο δυνατή είναι η επιθυμία σας, τόσο πιο γρήγορα και πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα που θα έχετε. Η δύναμη της επιθυμίας είναι τόση, που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις πλανητικές επιρροές. Οι μάγισσες ακολουθούν τις φάσεις της Σελήνης και τις κινήσεις των πλανητών για να συγχρονιστούν με τις κοσμικές δυνάμεις και να αυξήσουν τη δύναμη των μαγικών τους. Για παράδειγμα, τα ερωτικά ξόρκια γίνονται συνήθως Παρασκευή : την ημέρα που η Αφροδίτη θεά του έρωτα, μπορούσε να προσφέρει τη βοήθειά της και στη γέμιση, μια και η ενέργεια της σελήνης που μεγάλωνε πρόσθετε τη δική της δύναμη στο ξόρκι. Μην περιορίζεστε όμως σ΄ αυτό! Σκεφτείτε λίγο. Έχετε στα χέρια σας το βαλτριδικό δόρυ και μπροστά σας έναν εχθρό που απειλεί εσάς και την οικογένειά σας. Η Σελήνη όμως, είναι στη γέμιση και οι οδηγίες λένε πως το δόρυ γίνεται σε χάση φεγγαριού. Τι θα κάνετε τότε; Θα αφήσετε τον εχθρό να σας καταστρέψει περιμένοντας την κατάλληλη σεληνιακή φάση; Όχι! Θα ξεκινήσετε αμέσως, βάζοντας όλη σας τη δύναμη για να προστατεύσετε τους δικούς σας. Η επιθυμία και η ανάγκη σας τότε είναι τόσο έντονη που δεν χρειάζεται καμία βοήθεια. Αν η επιθυμία σας είναι δυνατή , το σύμπαν δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο. Αν δεν ξέρετε, ωστόσο τι πραγματικά θέλετε και η επιθυμία σας δεν είναι πραγματική , ακόμα και όλες οι ουράνιες συγκυρίες να είναι με το μέρος σας, δεν πρόκειται να πετύχετε απολύτως τίποτα.
ΚΑΝΟΝΑΣ 2) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Συγκεντρωθείτε σ΄ ένα πράγμα κάθε φορά. Αποφασίστε τι θέλετε να συμβεί και χαράξτε μία τακτική. Κρατήστε τα βήματα που θα ακολουθήσετε απλά και ξεκάθαρα. Η Κατίνα σκόπευε τον Καραμάνο, που ήταν παντρεμένος με τη Βιολέτα. Αποφάσισε πως αυτόν τον άντρα τον θέλει. Γνώριζε όμως, πως υπήρχαν εμπόδια στη μέση. Δεν τον είχε συναντήσει ποτέ και ήταν παντρεμένος. Έπρεπε να ακολουθήσει μια πορεία. Πρώτα έπρεπε να διώξει τα εμπόδια. Μετά να κυνηγήσει την επιθυμία της Ξεκαθάρισε την επιθυμία και χάραξε την τακτική της. Βήματα ξεκάθαρα, ένα προς ένα. Πρώτα μεθοδεύτηκε το φευγιό της Βιολέτας. Το λύσιμο του γάμου. Μετά το δέσιμο του Καραμάνου. Η ένωση με το εσθίρ. Ο γάμος και τα παιδιά. Όλα βήματα ξεκάθαρα. Αποφασίστε λοιπόν τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Ένα μόνο ξόρκι για να «πάει καλά η δουλειά, να γεμίσω χρήματα, ν΄ ανοίξω καινούργιο μαγαζί και να βρω πλούσιο γαμπρό», δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ. Η επιθυμία είναι τότε τόσο μπερδεμένη που δίνετε λάθος σήματα στις κοσμικές δυνάμεις, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Αποφασίστε το πρώτο βήμα στη «μαγική σας εκστρατεία». Συγκεντρωθείτε σε αυτό 100%. Φτάστε μέχρι τέλους και μετά προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Οι μάγισσες έκαναν τα μαγικά τους τη νύχτα, όταν ήταν μόνες και κανείς δεν επρόκειτο να τους ενοχλήσει. Όλα αυτά για να παραμείνουν συγκεντρωμένες. Να βάλουν όλη τους τη θέληση σ΄ ένα ξόρκι. Αν την ώρα που καταπιάνεστε μ΄ ένα ξόρκι υπάρχει φασαρία γύρω σας, τότε άδικα κοπιάζετε. Φροντίστε έτσι, να έχετε δίπλα σας ότι θα χρειαστείτε –για να μην ψάχνετε στη μέση της διαδικασίας τα σπίρτα, για παράδειγμα – και πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Αν κάποιο ξόρκι σας είναι δύσκολο να το απομνημονεύσετε, είναι καλύτερο να επιλέξετε κάποιο άλλο, από το να γυρίζετε από σελίδα σε σελίδα διαβάζοντας τα λόγια «παπαγαλία». Διαβάστε το ξόρκι ξανά και ξανά προτού ξεκινήσετε να το κάνετε. Έτσι θα έχετε κατά νου τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσετε και δεν θα σταματάτε κάθε τόσο για να διαβάσετε το επόμενο βήμα. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να απομνημονεύσετε τους ψαλμούς του Δαβυϊδ, π.χ., θα πρέπει όμως να τον έχετε διαβάσει πρώτα καλά για να ξέρετε τι κάνετε και γιατί. Έτσι δε θα διασπάτε η συγκέντρωσή σας κάθε τόσο.
ΚΑΝΟΝΑΣ 3) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Αν η επιθυμία σας είναι η κινητήριος δύναμη στα μαγικά, τότε το συναίσθημα είναι το «καύσιμο» της μαγείας. Ο πόνος, ο έρωτας, το πάθος, το μίσος, ο φόβος, είναι όλα δυνατές επιθυμίες και ταυτίζονται με έντονα συναισθήματα. Αυτά ενεργοποιούν την κρυμμένη δύναμη και γυρίζουν τα γρανάζια του σύμπαντος προς όφελός μας. Αν στερείστε συναισθήματος, δεν υπάρχει καν λόγος ν΄ ασχοληθείτε με τη μαγεία. Αν μέσα σας δεν υπάρχει κάτι που σας πονάει γιατί δεν το έχετε, κάτι που να καίει τα σωθικά σας μέχρι να πραγματοποιηθεί, δεν έχετε λόγο να ξεκινήσετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Όταν κάνετε τα ξόρκια σας και «ποτίζετε» τα υλικά με την επιθυμία σας, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί συναισθηματικά. Αφήστε το συναίσθημα να σας κατακλύσει. Πονέστε με τον έρωτα που σας εγκατέλειψε. Κλάψτε καθώς κρατάτε το σεβνταλέ σκεπτόμενη τη χαμένη σας αγάπη. Φωνάξτε μέσα σας ή και δυνατά . Ζητήστε του να γυρίσει σα να ήταν μπροστά σας. Φανταστείτε τον να γυρνάει κοντά σας. Νιώστε αγαλλίαση και την απέραντη χαρά που θα νιώθατε αν η επιθυμία σας είχε γίνει πραγματικότητα. Αυτά τα συναισθήματα δίνουν απέραντη δύναμη στα ξόρκια σας. Αφήστε να βγουν στην επιφάνεια. Καλωσορίστε τα και χρησιμοποιήστε τη δύναμή τους. Αν τα λόγια που ακολουθούν το ξόρκι σας φαίνονται «ξένα»και δεν σας ξυπνούν συναισθήματα οικεία, μη διστάσετε να τα τροποποιήσετε. Τα περισσότερα ξόρκια –πέρα από κάποια θεϊκά ονόματα και λέξεις δύναμης-είναι γραμμένα για να εκφράσουν την επιθυμία. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιθυμία. Αν δεν σας εκφράζουν, λοιπόν αλλάξτε τα. Προσαρμόστε τα στη δική σας θέληση. Ξυπνήστε το δικό σας συναίσθημα. Μόνο εσείς ξέρετε πώς.
ΚΑΝΟΝΑΣ 4) ΓΝΩΣΗ Οι παλιές μάγισσες κατείχαν τη γνώση. Γνώριζαν τη δύναμη κάθε πράγματος, κάθε βοτανιού και κάθε μαγικού συστατικού. Γν ώριζαν γιατί και πώς θα κάνουν το καθετί. Εμείς προσπαθούμε σιγά-σιγά να μοιραστούμε μαζί σας όση γνώση κατέχουμε. Χρειάζεται όμως προσπάθεια κι από μέρους σας. Όταν καταπιάνεστε μ΄ ένα μαγικό ή ένα βοτάνι, θα πρέπει να γνωρίζετε γιατί το κάνετε. Τι δύναμη έχει αυτό το βοτάνι. Πώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Πολλά βοτάνια είναι επικίνδυνα ακόμα και να τα αγγίξετε. Γι΄ αυτό ακριβώς είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Οι μάγισσες για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιούσαν τον μανδραγόρα για να παρασκευάσουν αφροδισιακά πιώματα, γνώριζαν όμως και την ακριβή δοσολογία που χρειαζόταν. Μερικές σταγόνες παραπάνω μπορούν να μετατρέψουν ένα αφροδισιακό πιώμα σ΄ ένα δυνατό δηλητήριο. Οι φωτισμένες είχαν γνώσεις όλων των πραγμάτων. Το ότι σας ενδιαφέρει η μαγεία δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη χημεία και την αστροφυσική. Αντίθετα, τέτοιες γνώσεις συμπληρώνουν η μία την άλλη και μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Φροντίστε, λοιπόν, να γνωρίζετε τους μηχανισμούς που κάνουν το κάθε ξόρκι που χρησιμοποιείτε να λειτουργήσει και να μην πειραματίζεστε με πράγματα που δεν γνωρίζετε και τα οποία μπορεί να αποβούν επικίνδυνα.
ΚΑΝΟΝΑΣ 5) ΠΙΣΤΗ Ένας ακόμα εξαιρετικά δυνατός σύμμαχος στις μαγικές σας αναζητήσεις. Όταν κάνετε ένα ξόρκι θα πρέπει να το σκέφτεστε σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Νιώστε σα να ξεσηκώνετε τις ουράνιες στρατιές, ώστε να σας συμβούν αυτά που θέλετε. Να ξέρετε πως τα πρώτα σας βήματα, οι πρώτοι σας πειραματισμοί, θα γίνονται με αμφιβολία και μειωμένη πίστη. Γι΄ αυτό ξεκινήστε με εύκολα ξόρκια. Το θέμα είναι πως ακόμα και αν σας λείπουν μερικά μαγικά συστατικά ή είπατε τα λόγια λάθος, η πίστη σας θα συμπληρώσει αυτά τα μικρά «μαγικά» κενά. Είναι πολύ βασικός παράγοντας. Μια φίλη, για παράδειγμα, έκανε ξόρκι με δύο κουκλάκια για να ενωθεί με τον αγαπημένο της. Έκανε, ωστόσο, λάθος στα χαράγματα πάνω στις κούκλες. Το ανακάλυψε αργότερα, αλλά πίστεψε τόσο πολύ στο ξόρκι, που έπιασε σχεδόν αμέσως. Μια άλλη φίλη είδε το ίδιο ξόρκι ν΄ αποτυγχάνει, ενώ ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα. Η δεύτερη είχε αμφιβολίες για τη δύναμή του. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να κάνετε ένα «λάθος» ξόρκι με όλη σας την καρδιά, παρά το σωστό με μισή καρδιά.
ΚΑΝΟΝΑΣ 6) ΣΙΩΠΗ Οι μάγισσες κρατούσαν μυστικά τα ξόρκια και τα δεσίματά τους. Κανείς δεν γνώριζε πότε και γιατί έκαναν το ξόρκι, εκτός από τις άλλες μάγισσες που τις βοηθούσαν. Όσο η μάγισσα χρησιμοποιούσε ένα μαγικό για να πραγματοποιήσει μια επιθυμία της δεν μίλαγε γι΄ αυτό σε κανέναν, μέχρι να γίνει αυτό που ήθελε. Το ξόρκι δενόταν τις νύχτες , τα βοτάνια μαζεύονταν κρυφά και το μελέτημα γινόταν μακριά από τ΄ ανθρώπινα μάτια. Κανείς δεν γνώριζε για το μαγικό. Φυλασσόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Δεν το αποκάλυπτε ούτε στους δικούς της. Όταν η επιθυμία της γινόταν πραγματικότητα, τότε μόνο το αποκάλυπτε. Αυτό γινόταν για ν΄ αποφύγει τα «φθονερά μάτια», που θα ήταν μπούμεραγκ στα μαγικά τους. Η σιωπή ήταν νόμος απαράβατος για τις μάγισσες. Όταν ετοιμάζετε ένα ξόρκι, λοιπόν, μη μιλάτε σε κανέναν γι΄ αυτό. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς γιατί και πότε το κάνετε μέχρι να συμβεί αυτό που επιθυμείτε. Έπειτα μπορείτε να διατυμπανίσετε την επιτυχία σας
ΚΑΝΟΝΑΣ7) ΛΗΘΗ Είναι το τελευταίο, αλλά σημαντικό βήμα σ΄ένα ξόρκι. Είναι η τελική φάση, οπότε έχετε κάνει όσα έπρεπε να κάνετε. Τώρα είναι η ώρα να το ξεχάσετε. Να το βγάλετε εντελώς από το μυαλό σας. Να το παραδώσετε στο σύμπαν και στις κοσμικές δυνάμεις, που θα ξεκινήσουν τη διαδικασία για να σας φέρουν αυτό που επιθυμείτε. Πάψτε να το σκέφτεστε και αφήστε το να λειτουργήσει μόνο του. Εσείς ότι ήταν να κάνετε το κάνατε. Με το να το σκέφτεστε συνέχεια, απλά το καθυστερείτε. Μπορεί με τη σιωπή να το γλιτώσατε από την αρνητική επιρροή των άλλων, έχετε όμως, να αντιμετωπίσετε έναν ακόμη μεγάλο εχθρό: τον ίδιο σας τον εαυτό! Ακόμα κι αν η επιθυμία σας είναι μεγάλη, ακόμα κι αν έχετε κάνει τα πάντα σωστά, μπορείτε να σταθείτε εμπόδιο στην πραγματοποίηση της επιθυμίας σας. Πώς; Με το να σκέφτεστε συνέχεια τη μαγική σας εργασία. Μες το μυαλό σας να περιστρέφεται συνεχώς γύρω από το ξόρκι, να περιμένετε ανυπόμονα πότε θα λειτουργήσει και να αμφιβάλλετε γι΄ αυτό που κάνατε. Η διαδικασία είναι απλή: ξεκαθαρίζετε την επιθυμία σας, μαζεύετε τα υλικά, βάζετε όλη σας τη δύναμη στο ξόρκι. Το ποτίζετε με τη επιθυμία και το συναίσθημα. Κάντε το, λοιπόν, και μετά διαγράψτε το απ΄ το μνημονικό σας. Σαν να μην έγινε ποτέ. Πάψτε να ψάχνετε σημάδια γύρω σας για το αν πέτυχε ή όχι. Μην το γυρνάτε στο μυαλό σας τις νύχτες που ξαπλώνετε. Αφήστε το στη λήθη. Αφήστε το να λειτουργήσει, χωρίς να προκαθορίζετε τον τρόπο στο μυαλό σας. ΥΓ. Οι οδηγίες είναι της Μάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου